Utrecht, Lingerie Aphrodite, een lokale bh-boetiek (in het hart van Utrecht), organiseert een sportbh-pasevenement voor vrouwen die aan sport doen, die een vollere cupmaat of grotere omvanggrootte hebben en moeite hebben om ondersteuning te vinden tijdens hun work-outs. Het evenement vindt plaats op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 18.00 uur aan de Minrebroederstraat 10 in Utrecht. Er is geen afspraak nodig om naar dit evenement te komen, spontane bezoekjes zijn welkom.

Voor de gemeenschap staat Lingerie Aphrodite bekend om hun professionele bh-pas-services en draagmaten die niet in winkels en warenhuizen op voorraad zijn. Georjia, eigenaar van Lingerie Aphrodite, is verheugd om u te ontvangen op dit evenement als de pionier van heel Nederland.

„Mijn beste advies voor vrouwen die willen weten wat hun juiste bh-maat is, is om gemeten te worden door een professional die nauwkeurig kan meten en je kan matchen met bh’s die voor jouw vorm het beste werken. Dit geldt in het bijzonder voor de sportbh van een vrouw. Het moet net zo ondersteunend, figuur-flatterend en functioneel zijn als haar dagelijkse bh. De meeste vrouwen zijn niet goed op de hoogte van hun eigen bh-maat en kopen vaak ook de rest van hun kleding in de verkeerde maat. Dat komt omdat je bh en shapewear de pasvorm zijn van al het andere in je garderobe. Het sportbh-evenement is geweldig, omdat het vrouwen in alle soorten en maten (petite tot plus) toegang biedt tot de beste sportbh’s in de industrie. Er zijn meerdere stijlen en maten in petto voor de hele dag.”

Bh-specialisten van hun best verkopende merken: KrisLine, Samanta, Nessa en Gorteks brengen een grote diversiteit aan stijlen voor vrouwen van een C-cup helemaal tot een O-cup om te passen. Vrouwen worden professioneel gemeten voor een bh en kunnen verschillende stijlen uitproberen om te passen en te bestellen.

Voor meer informatie over Lingerie Aphrodite en hun sportbh-pasevenement, bel 030 236 90 11.

Tot dan😊 👉 Lingerie Aphrodite
#atoya #krislinesport
https://www.instagram.com/p/ByIRD84Cs-i/?igshid=7y82bcdcail3

 

ATOYA Benelux
Jozef Israelslaan 14-2
3443CS Woerden, UT
Nederland

 

ATOYA Benelux
Jozef Israelslaan 14-2
3443CS Woerden, UT
Nederland

T: +31 619 171 878
E: info@atoya.nl
W: www.atoya.nl