Heb jij ervaring met onze Poolse merken: Samanta, Kris Line, Gorteks, Ava, Nessa en Kinga?

Zou u mij geloven als ik zou zeggen dat Poolse bh’s enorm populair zijn over de hele wereld onder de grote cupmaten? Toch is het zo! Maar wat maakt Poolse bh’s eigenlijk zo speciaal?

• Dankzij de grote diversiteit in maten van de Poolse merken, hebben wij óók de geschikte bh voor vrouwen met een omvang van 65, 60 en zélfs 55! Ook aan vrouwen met cup GG, cup J én cup K is zorgvuldig gedacht. Het brede scala aan maten verschilt per merk.
• De passie, precisie en kwaliteit van de familiebedrijven is terug te zien in de handgemaakte Poolse lingerieproducten.
• Klanttevredenheid staat bij de Poolse lingerieproducenten voorop. De afgelopen tien jaar heeft de Poolse lingeriewereld in het teken gestaan van investeringen en progressie op het gebied van maatrange, pasvorm en draagcomfort. Deze BH-revolutie heeft ervoor gezorgd dat de Poolse producenten tegenwoordig intensief samenwerken met klanten om aan hun behoeften te blijven voldoen en de best ontworpen bh’s te bieden.
• Polen is hét paradijs van bh’s met een grote cupmaat. Tientallen kleine en middelgrote lingerie-ateliers specialiseren zich in plus size bh’s en verwerken hierin hun eigen stijl. Dankzij de diversiteit aan ontwerpen en modellen speciaal voor de grotere borst, is er gigantisch breed aanbod in bh’s voor de wat vollere borst.
• Niet alleen de bh’s zijn zeer comfortabel. De prijs ook! Doordat Polen een lager prijspeil dan Nederland heeft, heb je voor een zacht prijsje een prachtige, handgemaakte, comfortabele bh!

ATOYA Benelux
Jozef Israelslaan 14-2
3443CS Woerden, UT
Nederland

 

ATOYA Benelux
Jozef Israelslaan 14-2
3443CS Woerden, UT
Nederland

T: +31 619 171 878
E: info@atoya.nl
W: www.atoya.nl